Resultaten voor gite a la ferme


Oppervlakte geheel 2000 m weide van 13 ha. Oppervlakte huis 120 m. Aantal personen 4 tot 9. Ons vakantiehuisje La Ferme bevindt zich in Sigy-le-Chtel een klein idyllisch dorpje met een 100-tal inwoners in het departement Sane-et-Loire in de regio Bourgogne. In deze prachtige streek die maar 700 km verwijderd ligt van Antwerpen waant men zich al in het Zuiden. Onze gte is gelegen op een heuvel in het gehucht Corcelle en kijkt uit op Sigy-le-Chtel. Als je GPS gebruikt is Sigy-le-Chtel de plaatsnaam en Lieu-dit Corcelle de straatnaam. La Ferme met de rode luikjes is gelegen achter LEglantine onze gte met de knalgroene luikjes.
cv onderhoud amsterdam
Vakantiehuizen 2-24 pers. Rochehaut Bouillon belgische Ardennen Gites de la Ferme.
Rochehaut sur Semois Bouillon. Marc et Christine vous accueillent! Bienvenue dans leurs gîtes 3 épis au coeur de la nature et entourés des animaux de la ferme. 3 onafhankelijke vakantiehuizen Onze 3 afzonderlijke vakantiehuizen liggen in het hoogste deel van Rochehaut op het domein van onze boerderij naast het Landbouwmuseum. Ze bieden een adembenemend uitzicht over de vallei van de Semois en zijn hellingen. In het landschap overheersen de groene schakeringen van bossen en weilanden. In de herfst tooit het bos zich met vuurrode en okergele kleuren. De natuur biedt het hele jaar door een overweldigend spektakel. van 2 tot 6 pers. La Perle de la Vallée.
persoonlijke leningen
Tourisme rurale Tourisme a la ferme chambres d'hotes gites rural.
hoevetoerisme boerderijvakanties vakantie op de boerderij hoevevakantie hoevevakanties boerderijvakantie vakantiewoningen vakantieboerderij vakantiehuisjes vakantiehuis vakantiehuizen vakantieverblijf plattelandstoerisme boerenbuiten plattelandsvakanties vlaanderen vakantieland bed and breakfast bb gastenkamers gastenkamer groepsaccomodaties weekendverblijf weekendje mini-campings minicamping boerencamping kamperen kampeerboerderij tourisme à la ferme tourisme rural vacances hébergement hébergements logis chalets gîte gîtes ruraux à la ferme chambre d'hôte chambres d'hôtes farm holliday guesthouses rural tourism farm tourism België Nederland Frankrijk.
Taxi Eindhoven
Les Bouleaux Gîte à la ferme Home Baugnez Malmedy.
water in kelder
Ferme de Malboutée Gite op de boerderij Luxembourg.
recreatieruimtes op de boerderij en op het platteland. Winkels op de boerderij. Restaurant op de boerderij. Gite à la ferme Izier REF. Terug naar de resultaten. Add to my list. Boerderij in volle activiteit. Richtprijs en niet contractueel. Verbruikslasten en bijzonders tarieven.
escape room grote groep
Gîte rural Gites de France à la ferme Vakantie-accommodaties in Saint-Bonnet-le-Courreau.
Gîte rural Gites de France à la ferme. Verhuur Vrijetijdsbesteding Weekend in Saint-Bonnet-le-Courreau. Toevoegen aan favorieten Uit favorieten verwijderen. Maison Jean-Baptiste Mooi stenen huis in een klein gehucht in de Monts du Forez 96 m Rc fl. Keuken woonkamer 4 slaapkamers 1 bed 140 1 bed 120 1 bed 140 1 kinderbed bed 90. 2 badkamers 2 toiletten. Centrale verwarming open haard baby uitrusting.
3d visualisierung preise
La Ferme d'Harroy Gites d'Ardenne.
La Ferme d'Harroy La Halte d'Ardenne Hotel des Familles Fietsverhuur. Gîte La ferme d'Harroy 30 personen. Vakantiewoning Feestzaal Seminarie Atelier. Ons laatst nieuwe project is het verhuren van deze negentiende eeuwse hoeve die volledig gerenoveerd werd en nu een nieuwe bestemming kent als gîte. Met respect voor oorspronkelijke materialen werd de stal omgebouwd tot een vakantiewoning met 7 slaapkamers waarvan 6 met een eigen badkamer. In de rechtervleugel van het gebouw is een extra zaal en keuken die apart gehuurd kan worden. De zaal is uitgerust met een groot projectiescherm en een prachtig zonneterras.
prive wellness brugge
Gite à la ferme Gîte de Chession Gite op de boerderij Namur.
recreatieruimtes op de boerderij en op het platteland. Winkels op de boerderij. Restaurant op de boerderij. Gite à la ferme Falaën REF. Gite à la ferme Gîte de Chession. Terug naar de resultaten. Add to my list. Boerderij in volle activiteit. Richtprijs en niet contractueel. Verbruikslasten en bijzonders tarieven.
coffre a clef
Gîte La ferme d'Harroy Landelijk vakantiehuis in Houyet.
Gîte La ferme d'Harroy is een functionele warme en comfortabele vakantiewoning aan de oevers van de Lesse waar wandelaars en buitensporters hun hart kunnen ophalen. Vlakbij de afvaart van de Lesse per kayak en de RAVeL. La Ferme d'Harroy is een gerenoveerde hoeve voorzien van een grote leefruimte functionele industriële keuken 7 slaapkamers waarvan 6 met eigen badkamer en een grote tuin. Tafeltennis tuinmeubelen bbq wandelkaarten en andere faciliteiten zijn ter beschikking.
justfog
Gtes de la ferme Louise Welkom.
Wir sprechen deutsch 32 0473 940 346. Parliamo italiano 32 0473 940 346. uitzicht van de binnenkort of de boerderij.
stuntstep

Contacteer ons